Анонси
 
 
 

 

Назад

На чемпіонатах України з лижоролерів в Чернігові визначили кращих

Чернігів приймав чемпіонат України з лижоролерів та чемпіонат України з лижоролерів серед юніорів та юніорок, у період з 19 по 24 вересня.

У чемпіонатах взяли участь близько 90 учасників – це команди з Сумської, Харківської, Чернігівської, Волинської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Вінницької, Київської та м. Києва.

Також, 22 вересня, в Чернігові відбулася «Гонка чемпіонів незалежної України» за участю колишніх та нинішніх спортсменів. Формат її проведення – одиночна змішана естафета. У парі з екс-біатлоністами будуть змагалися спортсмени основної збірної України. У списку спортсменів, котрі завершили свою кар’єру, – імена таких відомих біатлоністів як: Оксана Хвостенко, Ніна Лемеш, В’ячеслав Деркач, Роман Прима, Андрій Дериземля та інші. Серед чинних, зокрема, – Христина Дмитренко, Віта і Валя Семеренко, Олена Підгрушна, Сергій Семененов, Артем Прима. 

Отже наразі відомі результати чемпіонатів. Серед дорослих І місце виборола команда Сумської області, ІІ місце – у команди Вінницької області, ІІІ місце посіла команда Харківської області. Команда Чернігівської області посіла 8 сходинку.

Серед юніорів: І місце знову у команди Сумської області, ІІ місце – у Київської області, ІІІ місце – у Харківської області. Команда юніорів Чернігівської області посіла 5 місце. В індивідуальному заліку ІІ місце посів Трубенок Максим (крос), ІІІ місце - Вороная Валентина (крос)

Вчора ще тривали змагання зі змішаної естафети, спринту та з біатлону. 

Деякя інформація з сайту https://zik.ua/news/2018/09/19/u_chernigovi_vpershe_v_istorii_proyde_gonka_chempioniv_nezalezhnoi_ukrainy_z_1409549

 

Назад