Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбувся тренінг «Моніторинг та оцінка проведення заходів з гендерної проблематики»

20 вересня 2018 року в м. Чернігові проведено тренінг «Моніторинг та оцінка проведення заходів з гендерної проблематики» для посадових осіб місцевих державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, відповідальних за роботу із забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та представників громадських організацій.

Захід відбувся в рамках проекту «Посилення ролі організацій громадянського суспільства (ОГС) у просуванні демократичних реформ з врахуванням заключних зауважень CEDAW», спрямований на посилення ролі організацій громадянського суспільства у просуванні демократичних реформ та прав людини з урахуванням гендерного компоненту та заключних зауважень до восьмої періодичної доповіді України Комітету ООН з ліквідації всіх форм дискримінації щодо жінок.

Учасники поповнили багаж своїх знань цікавою та корисною інформацією від національних експертів з гендерної проблематики щодо актуальності моніторингу і оцінки заходів, а також вчилися практично втілювати ці невід'ємні етапи в роботі.

Також цього дня учасники тренінгу обговорили зміни до Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

Організували тренінг Всеукраїнська громадська організація «Центр «Розвиток демократії» спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та ГО «Жіноча громада Чернігівщини».

        

Назад