Анонси
 
 
 

 

Назад

Чернігів Нова Пошта Напівмарафон - свято бігу, яскравх емоцій, сили духу та якісно нового життя!

Більше 2000 учасників - дорослих та дітей, більше 100 волонтерів та тисячі глядачів зробили це спортивне свято 23 вересня 2018 року!

Біговий захід сплановианий для усієї сім’ї: для дорослих забіги 21,0975 км та 10 км, на 3 км (кольровий забіг), а також дитячі — на 300 м та 1 км.

Стартував напівмарафон із забігу на дистанцію 21 кілометр та на 10-ти кілометрову відстань. Серед учасників - досвідчені чернігівські спортсмени, люди з інвалідністю та просто любителі спорту.

Хвилюючим видовищем були дитячі забіги на дистанції 300 та 1000 метрів, серед яких були найменші учасники в супроводі батьків. Кольоровий забіг на 3 км – найяскравіший та наймасовіший, де кожен бажаючий міг випробовувати себе та відчути радість перемоги – в першу чергу, над собою. 

Напівмарафон у Чернігові є третім етапом Нова Пошта Гран-Прі — організованої нами системи напівмарафонів (Суми, Полтава, Чернігів, Черкаси) з єдиним рейтингом учасників та визначенням переможців Гран-Прі, які будуть відзначені особливими призами.

Організаторами заходу виступив Організаційний комітет компанії  ТОВ "Нью Ран" у співпраці з Департаментом сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Переможців відслідковуйте за посиланням http://www.newrun.com.ua/rez/chernigiv.htm

 

 
 
 
 

Назад