Анонси
 
 
 

 

Назад

 На Чернігівщину прибула делегація Спілки молодих службовців землі Північний Рейн-Вестфалія у рамках щорічних міжнародних молодіжних обмінів 

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова та директор профільно Департаменту Ніна Лемеш зустрілися з делегацією молодих державних службовців землі  Північний Рейн-Вестфалія (Федеративна Республіка Німеччина).

Акцент зустрічі — можливість перепоховання німецьких солдат, останки яких знайдено поблизу міста Сновськ.

— Історична пам’ять кожного народу заслуговує поваги. Облдержадміністрація сприятиме здійсненню необхідних заходів з цього питання, — зазначила Наталія Романова.

Окрім цього, гостей цікавила суспільно-політична ситуація в країні та регіоні. Запитували і про особливості протистояння прикордонної області в інформаційній війні.

— Чернігівщина давно взяла євроінтеграційний курс. Про це свідчать успіхи, зокрема, в реформі децентралізації. Однак, при цьому ми зберігаємо власну ідентичність, культивуючи свої цінності. — зазначила заступник голови ОДА.

В області делегація перебуватиме протягом тижня. У планах — низка зустрічей зі студентами та очільниками молодіжного руху.

Довідково: Спілка молодих державних службовців землі Північний Рейн-Вестфалія є єдиною політично і структурно незалежною профспілковою організацією для молодих державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, які працюють в державному, комунальному секторах або їх приватизованих галузях у цьому німецькому регіоні. Делегація спілки відвідує Чернігівщину з 1992 року.

за інформацією Чернігівської ОДА

Назад