Анонси
 
 
 

 

Назад

В Чернігові відбувся матч 5-го туру Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги

08 вересня на стадіоні СК "Єдність" відбувся матч 5-го туру Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2018/2019 років, в якому "Єдність-ШВСМ" Плиски приймали чинного чемпіона країни - харківський "Житлобуд-1".

Вже на 20-ій хвилині матчу рахунок був - 1:1. Спочатку Ольга Овдійчук вдало зіграла на добиванні, а вже у наступній атаці, завдяки індивідуальним діям Надії Вегерич рахунок було зрівняно. Пропущений гол ще більше активізував атакувальні дії "Житлобуду" та господарі поля вміло відводила загрозу від своїх воріт. І все ж, на 38 хвилині чудовий удар у виконанні Юлії Шевчук застав зненацька всю оборону "Єдності". Саме з рахунком 1:2 на користь гостей команди пішли на перерву. 

На початку другої половини зустрічі гравці "Житлобуд-1" одразу провели результативну атаку, яку завершила Ольга Овдійчук. Цей гол став останнім у цій зустрічі. В підсумку важка і важлива перемога харківського клубу - 3:1. 

Саме цей матч став останнім випробуванням підопічних Валентини Котик перед відповідальним матчем 1/16 фіналу жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА, в якому харківський "Житлобуд-1" зіграє зі шведським"Лінчепінгом". Перший поєдинок відбудеться 12 вересня в Харкові на ОСК «Металіст».

Інформація https://www.womensfootball.com.ua/news/5_j_tur_vishha_liga_18_19_ednist_shvsm_pliski_zhitlobud_1_kharkiv_1_3/2018-09-10-988

Назад