Анонси
 
 
 

 

Назад

На Бахмаччині модернізували позамісьий табір оздоровлення та відпочинку «Мрія»

Днями в позаміському таборі оздоровлення та відпочинку «Мрія», що діє влітку на базі Курінської ЗОШ І-ІІ ст Бахмацького району, відбулося урочисте відкриття табірної зміни.

Щоб відпочинок в таборі був дійсно комфортним, цьогоріч спільними зусиллями влади, громади та за підтримки спонсорів здійснили модернізацію закладу. Оновленню закладу передував величезний об’єм роботи.

Урочистість розпочали із підняття Державного прапора України. Діти підготували цікаву концертну програму, під час якої звучали зворушливі пісні, тішили око веселі танцювальні номери.

На свято завітали заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації - начальник управління у справах сім'ї та молоді В'ячеслав Голуб, голова райдержадміністрації Тетяна Неділько, завідуюча сектором освіти райдержадміністрації Лариса Журба, Курінський сільський голова Леонід Вдовенко. Вони привітали юних відпочиваючих, побажали їм гарного і змістовного відпочинку.

  • Від імені обласної державної адміністрації я радий вітати вас з тим, що ви потрапили у Мрію. Щиро сподіваюся на те, що обидва значення цієї фрази: «Мрія - табір і мрія про ваш комфортний, гарний, чудовий, безпечний відпочинок», - буде повноцінною. Найкращий відпочинок, як правило, відбувається саме в дитячих таборах, де кожна дитина вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, оздоровлюється, загартовується, цікаво, з користю проводить час," – підсумував В’ячеслав Голуб та висловив слова вдячності голові райдержадміністрації Тетяні Неділько за увагу до питання оздоровлення та відпочинку дітей.

Бажаємо веселого, змістовного та насиченого різноманітними позитивними враженнями відпочинку відвідувачам.

За інформацією Бахмацької райдержадміністрації

 

Назад