Анонси
 
 
 

 

Назад

Інформаційна кампанія щодо попередження та протидії торгівлі людьми в лбласті

До Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначають 30 липня, 23 липня 2018 року, у обласній державній адміністрації відбулася скайп-конференція під головуванням заступника міністра Мінсоцполітики України Наталії Федорович. 

Учасники скайп-конференції: заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова, директор Департаменту сім‘ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш та керівник програм Чернігівського громадського комітету захисту прав людиниНаталія Кулікова обговорили організацію заходів до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми в області.

До цієї дати в області заплановано проведення інформаційної кампанії стосовно попередження та протидії торгівлі людьми, розміщення соціальної реклами на біл-бордах та сіті-лайтах у населених пунктах та на прикордонних територіях. Зокрема, з 23 липня по 6 серпня поточного року в області заплановано проведення низки заходів, які включатимуть виготовлення та розповсюдження відповідних інформаційних матеріалів, які також включатимуть поширення інформації щодо протидії торгівлі людьми. 

Також 30 липня передбачено проведення інформаційної акції «Лабіринт можливостей», спрямованої на підвищення обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми за участю керівників суб’єктів національного механізму взаємодії протидії торгівлі людьми, місцевих органів влади.

 

Назад