Анонси
 
 
 

 

Назад

У Чернігові проходить Національна відбіркова конференція «Європейський молодіжний парламент Україна»

У м. Чернігові, з 8 по 14 липня,  проходитиме 12-та Національна відбіркова конференція «Європейський молодіжний парламент Україна» за  участі молоді з різних країн Європи.

 10 липня на Зеленій сцені відбувся Eurovillage  та церемонія відкриття на Валу .

 Завтра, 12 липня, відбудеться Євроконцерт в Чернігівському обласному молодіжному центрі о 20.00.

 13 липня проходитиме підготовка до Генеральної Асамблеї.

 14 липня відбудеться церемонія відкриття Генеральної Асамблеї у Чернігівській обласній раді.

  Довідково. Генеральна Асамблея — головний дорадчий, директивний та представницький орган Організації Об'єднаних Націй, створений у 1945 р. згідно зі статутом ООН. Генеральна асамблея складається з 193 членів ООН і є форумом для багатостороннього обговорення всього спектру міжнародних питань, викладених у Статуті. Вона також грає велику роль в процесі встановлення та кодифікації норм міжнародного права.

   Європейський  молодіжний парламент— політично та релігійно нейтральна неприбуткова організація, яка заохочує європейську молодь до активної участі у громадському та культурному житті. Організація об’єднує понад 40000 молодих людей з усієї Європи на своїх заходах і має близько 5000 активних членів у різних країнах. Організація була заснована у 1987 році у Фонтенбло, Франція.

   Громадська організація «Європейський молодіжний парламент Україна» («ЄМП Україна») є одним із 40 національних осередків унікального світового проекту -Європейського молодіжного парламенту. Метою діяльності даної платформи є зростання усвідомлення молодими людьми важливості питань, що стосується Європи, та сприяння отриманню дійсно унікального навчального досвіду. Патронами Європейського молодіжного парламенту є генеральний секретар Ради Європи Т.Ягланд та колишній Президент Європейського Парламенту М.Шульц.

 

 
 

 

Назад