Анонси
 
 
 

 

Назад

Національно-патріотичний захід «Доброволець» на Ніжинщині

У період з 01 по 07 липня 2018 року громадською екологічною організацією «Мама-86-Ніжин», за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, у с. Мала Кошелівка Ніжинського району Чернігівської області проведений захід «Військово-патріотичний табір «Доброволець», який став переможцем конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2018 році.

В рамках проекту для учасників проведені історичні гутірки, заняття з основ надання першої медичної допомоги та правил поведінки в екстремальних ситуаціях, саперної справи, культури поводження зі зброєю, тактики тощо. Також учасники переглянули патріотичні фільми, пограли в Теренову гру та Страйкбол.

У заході взяло участь 30 молодих людей старшого шкільного віку. Реалізувати проект допомагали ГО «Дозір «Крук», ГО «Вогонь відродження», ГО "«БАХМАЦЬКА РАЙОННА ТЕРИТОРІАЛЬНА СПІЛКА ТОВАРИШІВ-ВОЇНІВ АТО» та Ініціативна група "Національний корпус".

Проект реалізовано з метою виховання у дітей та молоді національно-патріотичної свідомості, розуміння необхідності та підготовки молодого покоління до оборони України від озброєних агресій з боку інших держав.

 

 
 
 

Назад