Анонси
 
 
 

 

Назад

Фінал Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги» проходить в Чернігові

Найсильніші стронгмени країни, богатирі, які довели всьому світу, що найсильніші люди планети народжуються в Україні, зібралися в Чернігові, щоб показати жителям міста свою силу тіла та духу.

Вже традиційно, напередодні свята Івана Купала, 5 - 6 липня, в Чернігові десятий раз проходить Всеукраїнський фестиваль «Козацькі розваги».

У цьому році в ньому взяли участь вісім команд з різних областей України - Чернігівській, Волинській, Житомирській, Харківській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Івано-Франківській та Запорізькій. Чернігівську область представляють атлети - Андрій Кошубскій і Юрій Руденко.

Учасників представив український атлет, телеведучий, президент Федерації стронгменів України Сергій Конюшок. Серед суддів, ветерани «залізної гри» Сергій Пономарьов та Олександр Пеканов.

У перший день атлети змагалися у трьох вправах - «Кроссіфікс», в якому атлет в розведених руках повинен утримати два пропелера по 13 кг кожен якомога довше, «Суданська прогулянка»: перенесення 360-кілограмової покришки на відстань 40 метрів, Перекидання 35-кілограмових бочок через 3,5-метрову перешкоду.

 Між вправами атлетів, наш уславлений земляк Олександр Пеканов буде виступати з показовими вправами. 

 Сьогодні ж, 6 червня, атлети змагатимуться ще в трьох вправах, після яких і виявлять переможця.

за інформацією https://pro.cn.ua/news/93968

 
 
 

Назад