Анонси
 
 
 

 

Назад

Стартувала атестаційна кампанія закладів оздоровлення та відпочинку Чернігівщини

В області розпочала роботу атестаційна комісія з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Чернігівської області.

Згідно з затвердженим Планом проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Чернігівської області в 2017-2021 рр. у 2018 році заплановано проведення атестації 5 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області.

Так, 3 липня 2018 року члени атестаційної Комісії на чолі з заступником директора – начальником управління у справах сім’ї та молоді Департаменту сім’ї, молоді та спорту В’ячеславом Голубом разом із залученими представниками структурних підрозділів облдержадміністрації, діяльність яких пов'язана з контролем дотримання норм державного соціального стандарту, в супроводі керівників Новгород- сіверської РДА та відділу освіти провели атестацію Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Десна" в с. Бирине Новгород-Сіверського району.

Державна атестація дитячих закладів оздоровлення та відпочинку проводиться з метою забезпечення реалізації єдиної державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, оцінювання стану організації та здійснення оздоровчо-виховного процесу, стану матеріально-технічної бази закладу і забезпечення відповідними фахівцями.

Сьогодні, 05 липня, розпочалась державна атестація Комунальної бюджетної установи "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Веселка" (с. Чернецьке, Талалаївського району).

Результати перевірок будуть розміщені на сайті Департаменту.

 

 

 

Назад