Анонси
 
 
 

 

Назад

Військово-патріотична Гра» зібрала активну молодь

У період з 14 по 16 червня 2018 року в м. Семенівка відбувся захід «Військово-патріотична Гра», в якому  взяло участь 60 учасників з різних районів Чернігівської області.

Даний захід присвячений 100-річчю початку національно визвольних змагань в Україні та реалізується Сосницькою районною молодіжною громадською організацією Спортивний клуб «Анти» за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Під час заходу учасники прослухали історичні лекції, долучились до занять з основ надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, індивідуальної тактики, зброєзнавства, топографії, тактики легкої піхоти для малих підрозділів, топографії, саперної справи тощо. Також молодь переглянули та обговорювали фільм Кіборги, грали в Теренову гру та Страйкбол.

Цей проект - переможець конкурсу з визначення програм (проектів, заходів) національно-патріотичного спрямування, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету в 2018 році.

 
 
 

Назад