Анонси
 
 
 

 

Назад

У Львові горів стрілецький комплекс навчально-спортивної бази літніх видів спорту

Надзвичайна ситуація у Львові — сьогодні вночі горів оновлений стрілецький комплекс навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, на вулиці Клепарівській, 39.

У комплексі, який був відкритий після відновлення два роки тому, був сучасний тир, тут також займалися лучники - члени національної збірної.

До гасіння пожежі було залучено ГУ ДСНС України у Львівській області та 127 рятувальників. Як повідомляють уДержавній службі з надзвичайних ситуацій, по периметру всієї будівлі палала покрівля. На щастя, жодна людина не постраждала. Рятувальникам вдалося винести із приміщення тиру патрони та стрілецьку зброю.Також рятувальники зупинили поширеня вогню на гуртожиток, що розташований поруч із будівлею бази, оперативно евакуювали всіх його мешканців.

Нажаль, частина бази наразі непридатна до експлуатації.

На місце події виїхав державний секретар Міністерства молоді та спорту Олег Немчінов.

Міністр Ігор Жданов наголосив: "Чекаємо на остаточний висновок правоохоронних органів щодо причин пожежі. Не виключено, що це був підпал. Тим не менше, закликаю всі органи влади центрального та місцевого рівня з особливою увагою та відповідальністю відноситися до стану пожежної безпеки на спортивних об’єктах, які перебувають у сфері вашого управління. Не треба чекати нових НЗ, щоб у вас з’явився привід перевірити дотримання всіх необхідних протипожежних норм - це має відбуватися постійно. Упевнений, об’єднавши зусилля з Міністерством оборони України зможемо разом відновити цей важливий для українського спорту стрілецький комплекс".

Назад