Анонси
 
 
 

 

Назад

Всеукраїнське свято спорту у Чернігові 

Всеукраїнський "Олімпійський день" зібрав близько 800 учасників, почесних гостей та спортивну гордість Чернігівщини сьогодні у Центральному парку культури та відпочинку м. Чернігова.

 Відкрили змагання заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова, директор профільного обласного Департаменту Ніна Лемеш, начальник профільного міського Управління Андрій Дериземля разом з плеядою видатних спортсменів. Ніна Лемеш зачитала привітання від президента НОК України Сергія Бубки.

Після відкриття вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл долучились до олімпійської розминки, яку провела стипендіатка НОК України Марія Паршукова. Далі на всіх чекали символічний олімпійський забіг, показові виступи з футболу, боксу, тхеквандо, художньої гімнастики у виконанні вихованців ДЮСШ. Команди пришкільних таборів чекають спортивно-розважальні змагання «Веселі старти».

“Олімпійський день” щороку проходить майже в 200 країнах світу з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. В Україні з ініціативою проведення цього свята виступив Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України. У цей день мільйони людей в усьому світі беруть участь у масових змаганнях та пробігах з метою пропаганди олімпійського руху.

Організаторами Всеукраїнського “Олімпійського дня” в Чернігівській області є Департамент сімї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Відділення Національного олімпійського комітету в Чернігівській області, управління сімї, молоді та спорту Чернігіської міської ради, обласний та міський центри фізичного здоровя населення «Спорт для всіх», Центральний парк культури та відпочинку Чернігівської міської ради, управління освіти та науки облдержадміністрації та управляння освіти міської ради.

 

 
 
 
 
 

 

Назад