Анонси
 
 
 

 

Назад

Чернігівщина знай своїх спортсменів!

24 травня в Чернігівському обласному молодіжному центрі відбулася зустріч з переможцями та призерами змагань з кікбоксингу. Спортсмени єдиноборці, які проставляють Чернігівщину - Власенко Роман, Кривоус Нікіта, Кривоус Єгор, Шеремет Сергій, Кужельний Сергій, Єрко Михайло та Ліхіна Захар - ділилися своїми враженнями від змагань високого рівня, розповіли про свої тренування та шлях до успіху.

Нагадаємо, що з 2 по 6 травня столиця України вперше приймала чемпіонат світу з кікбоксингу ІСКА (ринг-дисципліни) та чемпіонат Європи з кікбоксингу ІСКА (татамі-дисципліни). На світовий форум з кікбоксингу в Київський міжнародний Виставковий центр приїхало більше 800 спортсменів з 34 країн всіх континентів, включаючи США, Китай, Німеччину, Швейцарію та Великобританію. Вік учасників чемпіонату – від 14 до 35 років. У феноменальному виступі збірна команда України зайняла перше загальнокомандне місце.

До чемпіонства збірної причетні і чернігівські кікбоксери. У складі 22 чоловік вони змагались зразу у декількох вагових категоріях. До скарбнички збірної команди України наші спортсмени додали 12 золотих, 9 срібних та 8 бронзових медалей. 
Власенко Роман – 1 золото, Кривоус Нікіта – 2 золоті медалі, Шеремет Сергій – срібло, Кривоус Єгор – 2 бронзи та ін.

По завершенню цього чемпіонату в Греції на острові Родос пройшов чемпіонат світу з кікбоксингу WPKA з якого наші спортсмени: Кужельний Сергій, Єрко Михайло та Ліхіна Захар повернулись додому з 4 золотими та 2 срібними медалями! 

за інформацією http://www.gorod.cn.ua/news/foto-i-video/92567-zustrich-z-kikbokserami-dyussh-ukrayina.html

 

 

Назад