Анонси
 
 
 

 

Назад

«Орієнтування як спосіб життя» - Командний чемпіонат України визначив кращих

В Чернігові змагання «Орієнтування як спосіб життя» пройшли одночасно із Командним чемпіонатом України із орієнтування у період з 9 по 13 травня та стартували на лижній базі СДЮШОР.

Команди спортсменів склали учасники від 12 років, які представляють команди районів, об’єднаних територіальних громад, дитячо-юнацьких спортивних шкіл і спортивних клубів Чернігівської області, а також представники інших команд та/або індивідуальні учасники змагань з Чернігівської області,  інших регіонів України, а також Молдови та Білорусії.

Загалом до Чернігова приїхало понад 700 учасників з усіх куточків України взяти участь у модельних змаганнях, естафетах, спринтерських дистанціях, світових рангових змаганнях у лісі.

Отже, результи змагань такі.

Кращий результат серед спортсменів Чернігівської області показав Ваня Ровний - 6 місце (з мінімальним програшем призерам) у суперспринту групи Ч16. Також у супутніх змаганнях відзначилися Лопата Владислав, Хільченко ІванОгієвський ВолодимирСаня РябенкоЯрина ЛадисьВасилий Сидоренко в різні дні виборювали призові місця та перемагали. Лише одного дня наші хлопці "дозволили" увірватися до трійки переможців представнику з Корюківщини.

На закритті змагань останнього дня директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш вручила посвідчення "Майстра спорту України" зі спортивного орієнтування спортсменам Несуку Вадиму та Івану Ровному.


 

 

 

Назад