Анонси
 
 
 

 

Назад

Захід "Партизан" на Чернігівщині триває

З метою підвищення рівня національно-патріотичного виховання, обізнаності молоді в медицині, військовій справі та цивільній обороні, підготовки молодого покоління до оборони України та набуття практичних знань з військових спеціальностей Сосницька районна молодіжна громадська організація Спортивний клуб «Анти», за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, з 18 квітня по 11 травня 2018 року проводить в навчальних закладах міста Чернігова та 11 районів Чернігівської області освітньо-виховний захід «Партизан» для учнівської молоді допризовного віку.

Захід проходить у форматі практичного тренінгу. По його завершенню всі учасники отримують початковий рівень знань із користування АК, надання першої домедичної допомоги, базові навики з тактичної медицини. Загальна тривалість занять 90 хв. Отримані знання учні одразу застосовували за допомогою практичних вправ та запитань.

До проведення заходу залучиличя місцеві учасники АТО, а також громадські активісти, зацікавлені у розвитку національно-патріотичного виховання в області. 

 

 

Назад