Анонси
 
 
 

 

Назад

У Чернігівській області проводиться соціологічне опитування молоді

У квітні 2018 року розпочався проект громадської організації «Асоціація регіональних засобів масової інформації» під назвою «Чернігівська молодь у системі сучасних суспільних координат». Цей проект один із переможців конкурсу Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністраці їз визначення програм  інститутів громадянського суспільства у молодіжній сфері, для виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

Мета проекту - дослідити становище молоді Чернігівської області та отримати дані щодо їх суспільно-політичного, фінансово-економічного стану. Проект передбачає охопити анкетуванням жителів Чернігівської області віком від 18 до 34 років. Загалом дослідження має включати аналітику за результатами опрацювання 300-анкет.

Очікується, що отримана інформація буде корисною для ЗМІ, громадських організацій та органів влади, які працюють з молоддю і реалізують заходи з державної та регіональної молодіжної політики. А також може бути використана для підготовки заходів, проектів програм, що стосуються державної та регіональної молодіжної політики.

14 квітня здійснено перший виїзд для інтерв’ювання.

Опитування охопить міста Чернігів, Ніжин, Прилуки, а також населені пункти Ріпкинського, Сновського, Городнянського, Менського, Сосницького, Корюківського, Куликівського, Носівського, Козелецького, Ічнянського, Бобровицького, Чернігівського, Прилуцького та Ніжинського районів.

 

 

 

Назад