Анонси
 
 
 

 

Назад

 Семінар-тренінг «100-річчя Української революції» зібрав патріотичну молодь

Для патріотично налаштованої молоді громадська організація «Дозір «Крук» в співпраці з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА і громадська організація «Легіон Північ» 31 березня – 01 квітня 2018 року провели дводенний семінар-тренінг «100-річчя Української революції». Захід проводився на території с. Матіївка та м. Бахмача.

Під час тренінгів молодь, готова до активних дій на благо Батьківщини, поглиблювала свої знання з історії, фізично загартовувалась та формувала навички у військовій справі. Лекція депутатів Ніжинської міськради Наталі Шевченко та Бахмацької районної ради Дениса Сергієнка щодо подій сторічної давнини 1917-1921 років та їх наслідків проводилась в Матіївському клубі-«музеї злочинів комунізму».

Молоді люди затамувавши подих слухали лекцію, а зі стін, з історичних фото, на них дивилися хижі очі більшовиків та повні смутку очі жінок і матерів, що пережили всі «прєлєсті» колективізацій, голодоморів, репресій. Стіни клубу повністю відображають сучасний стан свідомості і світосприйняття більшості українців.

Дощ та мокрий сніг до коліна стали додатковим фактором загартування та фізичної підготовки. Спільні вправи на витривалість та відпрацювання навичок самооборони, боротьба та ножовий бій, стрільба з пістолета та метання ножів робили з учасників заходу справжню родину.

Справжніми родзинками заходу стали нічна практика з топографії та гра в пейнтбол. Нічний перегляд фільму «Жива» емоційно довершив враження від заходу. Нові знайомства, безліч нових знань та навичок і розуміння власної відповідальності за майбутнє Батьківщини. Все це молоді люди повезли з собою в свої родини в навчальні заклади, до друзів.

Назад