Анонси
 
 
 

 

Назад

Підкорення одеських вод спортсменами-рибалками із Чернігівщини

З 30 березня по 1 квітня 2018 року впродовж 3-х днів на території рибного господарства Барабой, що в Одеській області пройшли змагання з риболовного спорту -  чемпіонат України з лову хижої риби спінінгом з берега.

В чемпіонаті України прийняли участь 87 найкращих спортсменів із 29 команд, які приїхали з усіх куточків нашої країни позмагатися за звання чемпіона України як в особистому, так і командному заліку.

Наша команда "Joker-РРУ", яка представляла Чернігівську область також прийняла участь в цьому заході. Склад нашої команди для виступу на ЧУ склали уже досвідчені спортсмени, багаторазові переможці та призери різноманітних змагань з берегового спінінгу – Руслан Діденко, Кирил Лопатін, Денис Мірошниченко та тренер команди Михайло Охріменко.

Члени нашої команди уже були підготовлені  морально, перебували в гарному настрої та були готовими щоб поборотися за високі місця. Команда до місця змагань виїхала ще заздалегідь, щоб провести декілька повноцінних тренувальних днів.

Цей чемпіонат видався важким і напруженим, так як у ці змагальні дні дув дуже сильний і холодний вітер, та і риба не завжди хотіла ловиться. Але наша команда пройшла ці випробування, проявивши характер та наполегливість і показала гарні результати - посіла дев’яте місце і ввійшла в десятку найкращих команд України, а лідер і капітан нашої команди Руслан Діденко посів друге місце в особистому заліку і став “срібним” призером чемпіонату України.

Назад