Анонси
 
 
 

 

Назад

На Ніжинщині молодь вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, усвідомлення причин та наслідків Революції Гідності 24-25 лютого 2018 року в с. Мала Кошелівка Ніжинського району/Вертіївської ОТГ активна молодь долучилась до участі в історичному семінарі-тренінгу «Герої не вмирають».

Учасниками стали 33 молоді особи з Бахмацького, Борзнянського, Ніжинського районів, міст Ніжина та Чернігова. Також до семінару-тренінгу долучились Станіслав Прощенко – офіцер, учасник АТО та Валентина Смаль - доктор географічних наук, професор кафедри географії НДПУ.

Два дні молодь мала змогу освоїти на практиці основи самозахисту, виживання в природних умовах узимку, власноруч виготовити лук та стріли, спис, болас, навчилася розведенню вогню, облаштуванню схову, основ маскування та навіть ножового бою.

Першого дня учасники та гості заходу дискутували на тему: «Причини та наслідки Революції Гідності» та переглянули фільм «Зима у вогні».

Після завершення всі учасники отримали сертифікати про участь в історичному семінарі-тренінгу «Герої не вмирають». Організували захід громадська організація «Дозір «Крук» за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

 


 

 

Назад