Анонси
 
 
 

 

Назад

 На чемпіонаті України зі спортивного орієнтування "бронза" у команди Чернігівської області

У період з 15 по 19 лютого чемпіонату України зі спортивного орієнтування визначаив кращих серед команд, дорослих, юніорів та юнаків. Чемпіонат та Кубок України проходить в  с.Реутинці, Кролевецького р-ну, Сумської області.

За підсумками першого змагального дня команда Чернігівської області зайняла загальнокомандне третє місце Чемпіонату України зі спортивного орієнтування, поступившись лише сильним та численним командам м. Києва та Київської області.
В особистому заліку відзначився Іван Ровний - переміг у групі юніорів, а Вадим Несук посів третє місце в цій же групі! Журавель Микола Дмитрович виграв у групі ветеранів 65 років, Журавель Надія посіла 2 місце у групі жінок 55 років і старше. Рябенко Олександр у групі до 16 років зміг піднятися на 5 сходинку. В елітній групі серед чоловіків перемогу, з перевагою в 1 секунду, святкував Арсен Журавель.

Другий день чемпіонату України зі спортивного орієнтування на лижах приніс у скарбничку нашої команди ще кілька нагород.

17 лютого були естафетні гонки. У групі юнаків до 16 років наша команда у складі Рябенко Олександр, Лопата Владислав і Хільченко Іван, вибороли 3 місце!
У елітній (дорослій) групі Чернігівщину представляли 3 команди. Найбільш успішно виступила команда у складі Несук Вадим, Журавель Арсен, Ровний Іван - зайняли 2 місце, поступившись лише представникам столиці.

В загальнокомандному заліку команда Чернігівської області закріпила свою 3 позицію, збільшивши відрив від переслідувачів команд Сумської та Дніпропетровської області!

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вітає спортсменів та їх наставників з гарним результатом!

 

Назад