Анонси
 
 
 

 

Назад

Історія спортсменів Чернігівщини у фотокадрі Віктора Кошмала

Сьогодні, 08 лютого, в Обласному молодіжному центрі презентована виставка робіт чернігівського фотохудожника Віктора Кошмала, присвячена ХХІІІ-м зимовим Олімпійським іграм -2018.

Кадри із життя чернігівських спортсменів різних років представлені на фото. Серед яких і біатлоністи, що представлятимуть Україну на Олімпійських та Паралімпійських іграх:  Артем Прима, Ірина Варвинець, Сергій Семенов, Артем Тищенко, Ігор Рептюх та Дмитро Суярко. Впершу чергу виставка покликана підтримати наших біатлоністів.

Як зазначає сам фотомитець, на спортивних змаганнях головне «впіймати» емоцію, передати швидкість, силу і граціозність, дух змагання.

Після вступного слова, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Петрівна привітала автора робіт та подякувала за активну участь у заходах.

Нагадаймо, Віктор Кошмал - член національного союзу фото художників України, Ассоціації спортивних журналістів України, кращі роботи якого неодноразово були представлені на конкурсах Національної спілки фотохудожників України.

Назад