Анонси
 
 
 

 

Назад

Шість багатодітних родин Куликівщини отримали подарунки

Вчора, 06 лютого, з робочим візитом директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш перебувала в Куликівському районі.

В Куликівській райдержадміністрації шість багатодітних родин району отримали подарунки за кошти обласного бюджету. Це родини Колько Ірини Миколаївни, Ічанської Марини Іванівни, Бушко Олени Сергіївни з Жуківки, Ткаченко Людмили Борисівни з Виблів, Глузд Наталії Володимирівни з Ковчина та Сенченко Антоніни Василівни із Салтикової Дівиці. В кожній з цих родин виховують по п'ятеро діток.

Від імені обласної і районної влади теплими словами привітали родин директор Департаменту Ніна Лемеш, голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд та заступник голови районної ради Юрій Крепосний. 

Сертифікати на отримання двоярусних ліжок для дитячої кімнати отримали родини Колько, Ічанська, Сенченко, Ткаченко та Глузд . Власне самі ліжка будуть доправлені родинам упродовж двох днів 6-7 лютого. Родина Бушко ортимала в подарунок п'ять комплектів постільної білизни.

Всі подарунки придбані за кошти обласного бюджету в рамках Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. 



Назад