Анонси
 
 
 

 

Назад

Чотири спортсмени-біатлоністи представлятимуть Чернігівщину на ХХІІІ-х зимових Олімпійських іграх 2018

На знак підтримки спортсменів, які представлятимуть Україну в ХХІІІ-х зимових Олімпійських іграх, що відбудуться у м. Пхьончхан (Південна Корея) з 9 по 25 лютого 2018 року, вчора, 28 січня, у Чернігові на базі СДЮШОР з лижного спорту урочисто підняли Державний Прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України. 

У складі національної збірної Чернігівщину на змаганнях представлятимуть четверо спортсменів-біатлоністів: Сергій Семенов, Артем Прима, Ірина Варвинець та Артем Тищенко.

До свята долучились: директор СДЮШОР з лижного спорту Віталій Паршуков, начальник Чернігівського відділення обласного (філії) КФВС МОН України Анатолій Скрипченко, представник Всеукраїнської федерації з лижного спорту Володимир Нечаєв, вихованці спортивних шкіл, тренери та ветерани спорту. 

Нагадаємо, що після закінчення Олімпійських ігор у Пхьончхані стартують ХІІ зимові Паралімпійські ігри у 6-ти видах спорту, протягом 9 - 18 березня 2018 року, де Чернігівщину представлятимуть два спортсмени: Ігор Рептюх та Дмитро Суярко

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації бажає перемог олімпійській збірній команді України та, особливо, нашим землякам! 

Назад