Анонси
 
 
 

 

Назад

Новорічне свято для дітлахів соціально незахищених категорій Ніжинського району

Безліч казкових героїв, Дідусь Мороз та Снігуронька зустрічали сьогодні у районному будинку культури в с. Талалаївка дітлахів Ніжинського району, а саме, дітей із родин, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, позбавлених батьківського піклування та сиріт.

Танці, ігри, конкурси, розваги, пригоди з пошуками Діда Мороза організували для малечі працівники відділу культури райдержадміністрації, районного будинку культури, вихованці та викладач Талалаївського філіалу районної дитячої школи мистецтв.

Після привітань з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, усі діти отримали приємні подарунки – солодощі та м’які іграшки від районної державної адміністрації, а також розмальовки від районної ради.

Крім того, на виконання рішення засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми при районній державній адміністрації в рамках Комплексної програми на покращення соціально-побутових умов багатодітна родина Мехед з с. Колісники отримала ковдру та постільну білизну.

За повідомленням Ніжинської райдержадміністрації


Назад