Анонси
 
 
 

 

Назад

Оголошення Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017»

До уваги громадськості, закладів гуманітарної та соціальної сфери – отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників, волонтерів і меценатів, що співпрацюють з обласною адміністрацією.

У жовтні 2017 року було оголошено активну фазу нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017». Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

Переможців визначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і трьох спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні у Києві.

Останній термін подачі  заявок  – 15 лютого 2018 року.

До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Критерії та порядок оцінювання

Положення про конкурс

Організатором Національного конкурсу «Благодійна Україна» –загальнонаціонального проекту з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі - є Асоціація благодійників України.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу.

Відповідальна особа: менеджер зі зв`язків з громадськістю Асоціації благодійників України Єфімова Валентина, тел. (067)16-404-11, (063)48-493-45, електронна пошта: [email protected].

Назад