Анонси
 
 
 

 

Назад

Нагородили учасників чернігівського обласного художнього конкурсу
«Мистецтво – проти засилля корупції»

Сьогодні, 28 грудня, у Чернігівській обласній державній адміністрації відзначили учасників обласного художнього конкурсу юнацького та дитячого малюнку «Мистецтво – проти засилля корупції».

До конкурсу представлено 77 малюнків, які виконані в довільній графічній або у живописній техніці. У заході прийняли участь 17 конкурсантів. Під час нагородження діти представили свої роботи та розповіли про ідею малюнків або події з суспільного життя, які надихнули їх на творчість.

Кожен учасник отримав подяку за участь, грамоти, а також подарунки.

Сьогодні відзначили конкурсантів з Чернігова: 1 місце отримала Пекур Інна з Чернігівського промислово-економічного коледжу  КНУТД, 2 місце - Дмітрієва Анастасія з ЗОШ № 35, Маркович Єгор з ЗОШ № 25, Хоменко Єлизавета, 3 місце - Скоромець Марина з ЗОШ № 25.

Відзначення конкурсантів з інших міст та районів буде проводитись окремо за місцем проживання.

Крім того, за результатами конкурсу буде виготовлена та розповсюджена соціальна реклама з малюнками учасників – листівки та плакати для встановлення у громадських місцях області.

Конкурсантам пропонували, але не обмежували, брати участь в конкурсі за такими номінаціями:

1) «Україна подолає корупцію» (декларування та пропагування ідеї права та законності, подолання засилля корупції, українське антикорупційне законодавство; уявлення про покращення якості життя в Україні внаслідок зменшення рівня корупції; впровадження світового та європейського досвіду в подоланні корупції; видатні українські дати, події, постаті у антикорупційній діяльності тощо).

2) «Світ говорить: менше корупції – краще життя» (стан, досвід, результати закордоння у подоланні та зменшення рівня корупції; вплив результатів антикорупційних заходів на розвиток бізнесу, економіки та рівень добробуту; видатні дати, події, постаті у закордонній антикорупційній діяльності тощо).

3) «Корупціонери руйнують державу» (негативний вплив корупції на українське суспільство, рівень добробуту, стан розвитку бізнесу та економічної діяльності; типові приклади корупційних діянь та їх негативні наслідки у різних сферах суспільного життя; покарання згідно українського антикорупційного законодавства; висміювання жадібності, зажерливості корупціонерів тощо).

Альбом конкурсних малюнків (оновлюється) розміщені у соціальній мережі фейсбук: "Мистецтво - проти засилля корупції" http://bit.ly/2xR4NZr .

Конкурс організовано МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «Атенеум» та проводяться за підтримки таких установ та організацій:   Департаменту сім"ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні України та Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету Товариства сприяння обороні Україні по Чернігівській області, Благодійний фонд «Захистимо Україну!», ГО "ВП ГО «Самооборона Майдану» в Чернігівській області", Фундація Вільні люди, Культурно-мистецький центр "Інтермеццо", ГО "Суспільна служба України", ГО "Чернігівська правозахисна спілка", ДЗМІ «Антикорупційний дайджест».

Назад