Анонси
 
 
 

 

Назад

У чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах взяла участь наша команда

Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки) зі спортивного орієнтування на лижах у с.Реутинці, Кролевецького району, Сумської області відбувся у період з 21 по 25 грудня 2017.

У чемпіонаті приймали участь понад 160 учасників, які представляли 17 команд. Команда Чернігівської області (основний склад з  Бахмацького району) зайняла 5 місце, всього одним очком поступившися команді Харківської області - 4 місце, та 33 очки програвши господарям змагань - команді Сумської області -3 місце. Перемогу ж святкували команди м.Києва та Київської області.

В особистому заліку спортсмени нашої команди 19 разів підіймалися на п'єдестал пошани, зокрема:

Сидоренко Василь в індивідуальних гонках посів друге та перше місця на середній дистанції та у спринті серед чоловіків;

Ровний Іван в індивідуальних гонках посів друге та перше місця на середній дистанції та у спринті серед юнаків до 18 років, а також в естафетній гонці спільно зі своїм тренером Журавлем А.М виборов третє місце серед дорослих спортсменів;

Ціленко Максим тричі зійшов на третю сходинку п'єдесталу пошани по групі юнаків до 18 років;
Несук Вадим зайняв 2 місце у спринті та спільно з Максимом Трубенком друге місце в естафеті серед юніорів до 20 років;
Стадник Ярослав у естафетній гонці з Максимом Ціленком зайняв третю позицію серед юнаків до 18 років;

У своїх групах на п'єдестал сходили подружжя Журавель Надія Василівна та Микола Дмитрович, які своїм прикладом доводять, що спорт це діяльність у будьякому віці!

Тренер-викладач Бахмацької ДЮСШ Журавель А.М. - зайняв 2 місце серед чоловіків у спринті та спільно з Ровним І. третє в естафетній гонці. Зовсім трохи не вистачило Трубенку Максиму, Рябенку Олександру та Хільченку Івану щоб дістатися призових місць в особистих гонках, проте суперники виявилися трохи швидшими, тож довелося зайняти місця поза п'єдесталом (4те та 5те).

За результатами  змагань (І етап відбору) попередньо формується команда для участі у міжнародних змаганнях 2018 року. Так всі шанси представляти Україну у складі збірної на чемпіонаті світу серед юніорів мають Несук Вадим та Трубенок Максим, на чемпіонаті Європи серед юнаків до 17 років - Ровний Іван, Ціленко Максим, на чемпіонаті світу серед студентів - Сидоренко Василь та Несук Вадим. 

Бажаємо успіхів спортсменам!

Назад