Анонси
 
 
 

 

Назад

«Жіноче лідерство та управління змінами» в рамках заходу «G.L.O.W.»

15-16 грудня, в Чернігові, відбудбувся тренінг «Жіноче лідерство та управління змінами» в рамках заходу «G.L.O.W.» для дівчат 16- 18 років.

Першого дня близько 20 дівчат 16-18 років зібрались у Обласному молодіжному центрі для розкриття теми "Повір у себе!" - дискутували про роль жінки у сучасному суспільстві.

"Знайди свій шлях" - тема другого дня тренінгу "Жіноче лідерство та управління змінами" у рамках Програми "G.L.O.W", який відбувся на базі закладу освіти "Чернігівський обласний ліцей для обдарованої сільської молоді". 

Учасниці висвітлили ключові поняття: лідер, лідерські, гендер і лідерство, подискутували про роль жінки у сучасному суспільстві та визначили як саме захищати права жінок на місцевому та національному рівнях в Україні. Потенціалмотиваціяплан досягнення успіхуможливості для молодімотиваційний лист - низка блоків, над якими працювали під час другої частини тренінгу.

Організували захід спеціалісти по роботі з молоддю Обласного молодіжного центру за сприянням Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Назад