Анонси
 
 
 

 

Назад

Олімпійський рух на Чернігівщині підбив підсумки роботи за 2017 рік

Чергове засідання ХІІ Асамблеї відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області відбулося 6 грудня.

У роботі взяли участь голова відділення НОК України в Чернігівській області, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, перший заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш, заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області, начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля, відповідальний секретар відділення Дмитро Пиріжок, члени відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, представники міських і районних відділень НОК України, представники федерацій олімпійських видів спорту, почесні члени відділення НОК України в Чернігівській області.

Засідання розпочали з нагородження найкращих: вручили подяки Національного олімпійського комітету України за вагомий внесок у розвиток і пропаганду олімпійського руху в Україні; вручили грамоти й грошові винагороди спортсменам за високі спортивні досягнення за підсумками виступів на міжнародних змаганнях у 2017 році; відзначили кращих спортсменів вересня-жовтня 2017 року за підсумками конкурсу відділення НОК України в Чернігівській області; вручили подяки спортивному активу відділення НОК України в Чернігівській області за розвиток і популяризацію олімпійського руху в Чернігівській області.

Перший заступник голови Відділення НОК України в області, директор Департаменту сім‘ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш презентувала учасникам зборів результати роботи за рік та окреслила напрямки подальшого розвитку олімпійського руху на Чернігівщині – залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом, організація і проведення спортивно-масових заходів, підтримка професійних спортсменів та інше.

Протягом звітного періоду Відділення НОК України в області тісно співпрацювало з Департаментом сім’ї, молоді та спорту ОДА, федераціями з олімпійських видів спорту, фізкультурно-спортивними товариствами «Україна», «Динамо», «Колос», міським та обласним центрами «Спорт для всіх», обласним центром «Інваспорт», обласним відділенням (філією) комітету ФВіС Міністерства освіти і науки України, керівники яких входять до складу виконкому відділення.

Загалом, за 2017 рік було збільшено кількість проведених заходів під олімпійськими гаслами, а це значить, що залучено ще більше дітей та молоді до ідей олімпізму та занять фізичною культурою і спортом. Відділення постійно підвищує організаційний та професійний рівень проведення заходів, спрямованих на розбудову олімпійського руху.

Відділення глибоко шанує і дякує за розуміння та співпрацю партнерам, зокрема ПАТ «САН ІнБев Україна»та особисто директору Чернігівського відділення Миколі Борисовичу Карахтанова. Багато чого зроблено та ще багато чого належить зробити. Спільними зусиллями продовжується діяльність Відділення НОК України в Чернігівській області.

Назад