Анонси
 
 
 

 

Назад

Світ без насильства: погляд молоді

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», 7 грудня, відбулась дискусійна платформа «Світ без насильства: погляд молоді». Основна мета заходу – привернення уваги студентства до актуальних проблем забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків задля попередження випадків соціального насильства, різноманітних форм дискримінації.

Захід відбувся за участі заступника директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації – начальника управління у справах сім’ї та молоді В’ячеслава Голуба, проректора з науково-педагогічної та виховної роботи ЧНТУ Ольги Мельник, радника голови обласної державної адміністрації з ґендерних питань, кандидата педагогічних наук, доцента НУ «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка Лариси Юди, директора підприємства «НМЦ» профспілок Тетяни Осадчої та голови громадської організації «Спілка жінок Чернігівщини», президента громадської організації «Ліга ділових і професійних жінок України» Ірини Дорожкіної, професорсько-викладацького складу ЧНТУ та інших вищих навчальних закладів, студентів, магістрантів, аспірантів тощо.

На порядку денному обговорено питання запобігання та протидії соціальному насильству й дискримінації, проявів і шляхів подолання гендерного насильства, соціальні та психологічні аспекти насильства, правове забезпечення гендерної рівності, освітні практики в сфері запобігання дискримінації.

Читати також: Круглий стіл на тему «Протидія насильству в сім’ї: реалії та перспективи у світі та Україні»

Назад