Анонси
 
 
 

 

Назад

В Чернігові волонтери відзначили своє професійне свято

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди, сьогодні,  в облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з волонтерами Чернігівської області.

Волонтер – це не професія, а поклик життя. Волонтери відіграють величезну роль у сучасному суспільстві. Головною їхньою метою є допомога, не чекаючи винагороди.

Сьогодні, волонтерство охоплює сфери соціального захисту, охорони здоров’я, охорони довкілля, освіти та виховання, спорту і туризму, культури та молодіжного руху, прaвозaхисної діяльності.

З вітальним словом до гостей звернулась Ніна Лемеш, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, -  Сьогодні ми зібралися, щоб привітати наших волонтерів з їх святом - Днем волонтера. У цей день висловлюємо щиру вдячність усім тим, хто віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагає людям. Адже бути волонтером - це поклик душі.

Вітаючи волонтерів, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко зазначив, - у Чернігові та Чернігівській області діє чимало волонтерських організацій. Вони об’єдналися задля доброї справи - надання допомоги бійцям, що борються за свободу і незалежність України, їх рідним та вимушеним переселенцям.

За патріотизм, за вагомий особистий внесок у підтримці та розвитку волонтерського руху, до Міжнародного дня волонтера представникам громадських організацій були вручені почесні грамоти та подяки обласної державної адміністрації, подяки Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, а також подяки Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Після вручення волонтери також подякували за плідну співпрацю представників влади та громадскості в такій благородній справі.

 


 

 

Назад