Анонси
 
 
 

 

Назад

В Ніжинському районі пройшла військово-спортивна гра «Я патріот»

13 жовтня в рамках відзначення Дня захисника України на території військової частини А-3160 в м. Ніжині відбулась районна військово-патріотична гра «Я патріот». Участь у грі взяли 7 команд старшокласників навчальних закладів району з Перемоги, В. Кошелівки, Крут, Талалаївки, Лосинівки, Черняхівки та Безуглівки.

Під час урочистого відкриття змагань учасників вітали голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та заступник командира військової частини ро роботі з особовим складом Олександр Лєзнов.

Метою заходу - є масове залучення школярів району до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби в Збройних Силах України та виховання її у дусі патріотизму. Тому учасники змагань традиційно демонстрували свої вміння у стройовій підготовці, підтягуванні на перекладині, змаганнях з бігу на дистанцію 60 метрів, метанні гранати на дальність та санітарно-медичній підготовці.

Суддями змагань були військовослужбовці в/ч А-3160. Визначившись з переможцями, вони відзначили грамотами кращих в особистому заліку по кожному виду змагань. Крім того, усі команди отримали дипломи за активну участь у заході.

Переможців вітав голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, котрий вручив їм грамоти та кубки. У результаті найспритнішими виявились учні Перемозького НВК, до речі, уже третій рік поспіль. Другою стала команда з В. Кошелівки. Третє місце посіли учні Талалаївської ЗОШ.

А далі для усіх учасників змагань спробували гарячу польову кашу.

                                                                                                                              За інформацією  Ніжинської РДА

Назад