Анонси
 
 
 

 

Назад

Роль соціальних працівників щодо реалізації Національного плану дій 1325

Сьогодні, 11 жовтня, в Чернігові стартував дводенний тренінг «Жінки мир безпека». Роль соціальних працівників щодо реалізації Національного плану дій 1325» для представників структурних підрозділів у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад, міст обласного значення, районних/міських центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та об'єднанх територіальних громад.

У роботі зібрання взяли участь Координатор проектів ОБСЄ в Україні, профільний відділ Департаменту сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації на чолі з директором Ніною Лемеш та заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

Сьогодні обговорили поняття: гендер, гендерна дискримінація, участь жінок в процесах прийняття рішень, гендерне інтегрування, гендерна рівність, права жінок та інші. Зацікавленість темою висока. Рівень знань також добрий. І головне - є віра в можливості і важливість гендерної рівності, більш активну участь жінок, їх залучення в процеси прийняття рішень.

Назад