Анонси
 
 
 

 

Назад

Дітям Борзнянщини розповіли про торгівлю людьми

Незабарам, 18 жовтня, відзначатиметься Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища.

Напередодні цієї дати, 10 жовтня, в Борзнянській ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст відбувся інформаційно-просвітницький захід, в якому взяли участь головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Олена Таран, фахівці із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ірина Гайдук та Світлана Новак, а також головний спеціаліст Борзнянського бюро правової допомоги Віталій Дорошенко.

Діти дізналися про небезпеку торгівлі людьми, її види та шляхи потрапляння в тенета "работорговців". Також вони отримали практичні рекомендації, як вберегти себе, та куди звернутись за допомогою, щоб не стати жертвою торговців "живим товаром".Наостанок учні переглянули відеофільм "Третє тисячоліття - рабство існує".

За інформацією відділу у справах молоді та спорту Борзнянської райдержадміністрації

Назад