Анонси
 
 
 

 

Назад

«Шлях до себе: МИ - сім’я! Ми –разом»

У Ніжині, 5 жовтня, пройшла чергова програма річного проекту «Шлях до себе», організована відділом у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, для тих, хто хоче рухатися вперед, мудро жити, і для тих, хто прагне досягти гармонії, творити красу навіть у найбуденніших справах.

Програма включає  діалоги на  різні теми з різними людьми, розмови   про життя, розуміння, сумніви, радощі, подолання, пошуки. Гості програми  -   багатодітні сім’ї Ніжина, а назва  зустрічі «МИ - сім’я! Ми - разом» повернула   до теми сімейних цінностей та стосунків між батьками та дітьми. Цього разу ми  спілкувалися  з сім’ями, в яких і  жінка, і чоловік  наділені особливою силою. Ця сила незрима, тонка та лагідна, але водночас велика і прекрасна. Ця сила  оберігає родину,  дає тепло, затишок, турботу  та підтримку.

Вітаючи матерів-героїнь та учасників програми, секретар міськради Валерій Салогуб від імені міського голови Анатолія Лінника, депутатів міської ради висловив слова подяки сім’ям, які у такій нелегкий час будують щастя не лише своє, а допомагають іншим дітям бути щасливими, вклонився за справжній Дар материнства,   материнську відвагу, добро, ніжність і тепло, що панує в цих сім’ях.

Історія кожної сім’ї – окрема унікальна  сторінка, наповнена копіткою буденною працею. Глядачі-учасники програми підтримували оплесками жінок, які своїми розповідями дійсно підтверджували істину, що людство існує тільки тому, що існує материнська любов.

Емоційно наповнювали захід і вітання вихованців музичної школи, виступи викладачів та учнів хореографічної школи. Програма «Шлях до себе», організована відділом у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, для тих, хто хоче рухатися вперед, мудро жити, і для тих, хто прагне досягти гармонії, творити красу навіть у найбуденніших справах.

Довідково. Багатодітна сім’я - це сім’я, в якій виховується 3 дітей і більше.  В Ніжині таких сімей 303, з них 19 сімей, в яких виховується 5 і більше дітей. 48 матерям м.Ніжина за гідне виховання дітей присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

За повідомленням відділу у справах сім’ї та молоді

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Назад