Анонси
 
 
 

 

Назад

На Чернігівщині відбулась XV міжнародна спартакіада працівників лісового господарства

Вчора, 07 вересня, на базі Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижних видів спорту відбулась XV міжнародна Спартакіада між командами-переможцями серед лісгоспів Гомельського державного виробничого лісогосподарського об’єднання та Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, присвячена Дню працівника лісу.

Спартакіада лісівників «Слов’янське братерство» проводиться щороку – на Гомельщині та Чернігівщині по черзі. Представники лісового господарства двох областей обмінюються професійним досвідом, а такі ось заходи – це і свято, і спортивний азарт, і зміцнення міжнародної дружби.

Цього разу команди випробовували свої сили і спритність у міні-футболі, волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, шашках і шахах, кульовій стрільбі, киданні сокири в ціль та у такому притаманному лише лісівникам виді спорту як розпилювання колоди на швидкість.

За підсумками Спартакіади командну перемогу в більшості видів змагань здобули гості з Білорусії. Чернігівці перемогли лише в трьох видах – з міні-футболу, волейболу та шахів.

Назад