Анонси
 
 
 

 

Назад

Діти Чернігівщини відправились у спортивно-туристичний похід «Стежками нашого краю»

Сьогодні, 18 серпня, стартував «Спортивно-туристичний похід для дітей з активною громадською позицією та дітей учасників АТО «Стежками нашого краю» - проект- переможець конкурсу Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації 2017 року, для реалізації якого надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

Учні загальноосвітніх шкіл м. Чернігова та області віком від 12 років до 16 років зібрались на водно - спортивній базі КДЮСШ №1, щоб прямувати на човнах «Драгонбот» до бази відпочинку «Вчитель» с. Ладинка.

Відкриваючи захід, директор Департаменту сім‘ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш подякувала команді організаторів, побажала юним учасникам яскравого відпочинку та командного духу.          

«У переддень річниці Незалежності України, бажаю вам стати дружньою командою, бути патріотами свого краю, любити свою країну!» - наголосила Ніна Лемеш.

Урочисто підняти прапор України на відкритті змагань було надано юному учаснику походу, чемпіону України з плавання на човнах Олексію Дяченко.

На юних учасників чекає змістовне активне дозвілля, яке сприятиме розширенню кругозору дітей, зміцнюючи їх психологічне та фізичне здоров'я,  розвитку  витривалості, сили та інших фізичних якостей, навчить взаємопідтримці, організованості, самостійності та дисципліні, а  також згуртовує колектив. Похід триватиме по 24 серпня 2017 року.

Організовує похід Чернігівська міська громадська організація «Федерація веслування на човнах «Дракон».

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації бажає дітям гарного, активного та цікавого відпочинку, щоб з новими силами та враженнями приступити до навчання!



 

Назад