Анонси
 
 
 

 

Назад

Олівцем по корупції. Оголошується обласний художній конкурс «Мистецтво – проти засилля корупції»

Побороти корупцію через мистецтво – такий конкурс ініційовано громадськими організаціями  за підтримки обласної влади.

Небайдужа громадськість може олівцем і  пензлем вдарити по хабарниках і корупціонерах,  висвітлюючи ганебність заржавілої системи.

Закликаємо батьків долучати дітей та молодь до 18 років до активної участі у обласному художньому конкурсі «Мистецтво – проти засилля корупції». Ваші юні таланти вже готові з олівцем взяти участь – тоді чекаємо до 31 жовтня 2017 року малюнки, які можете надіслати електронною та звичайною поштою або особисто занести до Оргкомітету:

Малюнки пропонується виконувати на папері стандартних розмірів або у вигляді комп’ютерної графіки. Розмір малюнка не повинен перевищувати формат А2 (420х594 мм), фото/скановане зображення малюнка та комп’ютерна графіка - у форматі .JPG - не більше 10 мегабайт, роздільна здатність – не менше 300 діоптрій.

Підбиття підсумків Конкурсу та відзначення Учасників планується у листопаді 2017 року. Конкурсні роботи будуть виставлені в інтернеті та на виставках у громадських місцях. Автори кращих робіт за номінаціями отримають подарунки.

Умови та анонс конкурсу - у доданому файлі  Олівцем по корупції

Конкурс організовано міською громадською організацією «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за фінансової підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.

Опубліковані матеріали є винятковою відповідальністю виконавця Конкурсу і необов’язково відображають точку зору Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації.

Виконавчий директор МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» Євгеній Малецький

Тел.. 067 73 53 003, е-mail: [email protected]

Назад