Анонси
 
 
 

 

Назад

Національна дефлімпійська збірна повернулася з рекордною кількістю медалей

У ніч з 31 липня на 1 серпня Національна дефлімпійська збірна команда України повернулася з турецького міста Самсун після завершення ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор.

Українська команда у складі 217 спортсменів, фінішувала на Іграх в Туреччині з сенсаційно високим результатом 99 медалей - 21 золота, 42 срібних та 36 бронзових. Такий здобуток дав змогу посісти другу сходинку у загальнокомандному заліку.

Під час урочистої зустрічі представників з Чернігівщини, призерів серед плавців - Дениса Бистревського, Олексія Коломійця та Катерини Авраменко, привітали Валентин Дубок-заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації та Андрій Литвинець - директор Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".

ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри у м. Самсун були найуспішнішими за всю історію участі українських спортсменів. Наші співвітчизники взяли участь у 16 видах спорту із 21 видів спорту, представлених на Іграх.

Департамент сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації вітає наших призерів та їх наставників з чудовими результатами!

Детальніше на офіційному сайті Міністерства молоді та спорту http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/32418

Назад