Анонси
 
 
 

 

Назад

На Чернігівщині пройшов фестиваль радіоаматорів

15-16 липня у Сосниці на території ДП «Дитячий санаторій імені Щорса» пройшов фестиваль радіоаматорів Чернігівщини «CR HAMFEST 2017».

Учасників заходу на гостинній Сосницькій землі щиро привітав та побажав успіхів селищний голова Андрій Портний. 

Голова Ради Чернігівського обласного відділення Ліги радіоаматорів України, Олександр Клименко урочисто вручив членам збірної команди  області з радіоспорту грамоти Департаменту сім`ї , молоді та спорту та Подяки Товариства сприяння обороні України  за перемогу у Чемпіонатах України з радіозв`зку на коротких хвилях 2017 р. 

1-й віце-президент Ліги радіоаматорів України Сергій Гай нагородив Подяками ЛРУ кращих керівників дитячих колективних радіостанцій Василя Кияницю з Носівки, Ігоря Борисенка з Остра та Володимира Румянцева зі Сновська, а самі радіостанції отримали цінні подарунки.  

В рамках фестивалю проведено заняття з радіозв`язку та спортивної пеленгації  з учасниками «Молодіжного спортивно-патріотичного табору «Січ» Сосницької районної молодіжної громадської організації Спортивний клуб «Анти».

Господарі пригощали учасників фестивалю запашною ухою  та іншими смаколиками. Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері.

За повідомленням Чернігівського обласного відділення Ліги радіоаматорів України

Назад