Анонси
 
 
 

 

Назад

Вітаємо переможців конкурсу учнівських есе!

Протягом березня - квітня 2017 року на території Чернігівської області проходив обласний конкурс учнівських есе «Волонтерство, що змінює світ на кращий».        

Сьогодні, 25 травня відбувся фінал обласного конкурсу. Щорічно цей захід проводиться з метою відродження національної еліти, забезпечення найсприятливіших умов для самовизначення молоді та розвитку творчої особистості молодої людини, підтримка творчих, діяльних і обдарованих, інтелектуально й духовно розвинених громадян, привернення уваги місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем поліпшення умов для духовного розвитку молодої людини.

Організатором конкурсу є Молодіжний центр праці при Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та громадська організація «СФЕРА МОЛОДІ».

Цього року фінал конкурсу на тему: "Волонтерство, що змінює світ на кращий" відбувся на базі Чернігівського Колегіуму № 11. Учнівська молодь зацікавилась  цією складною і важливою темою, активно долучилася до конкурсу, представивши свої роздуми та дослідження, записані власноруч від волонтерів.

Отже, призерами та лауреатами конкурсу визначено: 
1 місце: Кулак Анна Валеріївна, назва твору: "Волонтерство - це поклик душі", Ічнянська ЗОШ I-III ступенів №4;
2 місце: Постол Лілія Анатоліївна назва твору: "За покликом душі", Вознесенська НВК Чернігівської районної ради Чернігівської області та Куник Неля Вікторівна назва твору: "Волонтерство, що змінює світ на кращий", Чернігівський колегіум № 11;
3 місце: Мазило Ярослава Олегівна, назва твору: "Геометрична прогресія любові", Срібнянська загальноосвітня школа та Вороньок Юлія Олександрівна, назва твору: Волонтерство,що змінює світ на кращий, Остерська ЗОШ I-III ст. імені Юрія Збанацького.
Наукові керівники переможців:
Кошева Олена Іванівна (Колегіум № 11),
Заєць Оксана Володимирівна (Ічнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4),
Шльончик Антоніна Петрівна (Вознесенська НВК Чернігівської районної ради),
Роєнко Світлана Григорівна (Срібнянська ЗОШ І-ІІІ ст.),
Мольченко Людмила Володимирівна (Остерська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ю. Збанацького).

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам та їх керівникам за зацікавленість та небайдужість до актуальних питань та проблем сьогодення!

Назад