Анонси
 
 
 

 

Назад

Наші велосипедисти показують чудові результати!!

Близько 130 спортсменів з 14 областей взяли участь у чемпіонаті та етапі  Кубка України з велоспорту (маунтенбайку), який відбувся у період з 18 по 20 травня 2017 року, в м. Чернігів.

18 травня, в парній гонці чемпіонату України І місце серед юніорів посіли Денисенко Владислав та Потебня Микола, ІІ місце серед юнаків зайняли Пономар Андрій і Щербина Богдан, ІІ місце серед молодших юнаків вибороли Саволій Денис та Іванеко Ігор. ІІІ місце серед молодших юнаків – у Землянського Данила та Крутька Артема, ІІІ місце серед молодших дівчат – у Лученінової Євгенії і Радченко Катерини.

19 травня, на ІІІ етапі Кубку України в гонці крос-кантрі елімінатор І місце серед юніорів зайняв Денисенко В., ІІІ місце серед молодших юнаків – Саволій Денис.

20 травня, на ІІІ етапі Кубка України (крос-кантрі) серед усіх вікових груп. Серед юніорів ІІ місце посів Денисенко Владислав, ІІІ місце серед юніорів – Потебня Микола, ІІІ місце серед молодших юнаків виборов Саволій Денис. ІІІ місце серед юніорок зайняла Гайдай Яна. ІІ місце серед молодших дівчат посіла Лученінова Євгенія, ІІІ місце серед молодших дівчат – Радченко Катерина.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вітає наших спортсменів вихованців КПНЗ "ДЮСШ "Україна" та їх тренерів Володимира Петровича Татарченка і Миколу Дмитровича Аксюту із чудовими результатами на чемпіонаті та бажає нових яскравих спортивних досягнень!


Назад