Анонси
 
 
 

 

Назад

Наші юні спортсмени вибороли золото та бронзу серед найсильнішого з видів східних єдиноборств - кіокушинкай карате

У період з 12 по 14 травня у Львові відбувся відкритий чемпіонат України з кіокушинкай карате «Open Ukraine Cadets Shin-Kyokushinkai Каrate Championship Lviv-2017» у розділі «куміте» серед молодших юнаків та молодших дівчат 2003-2008 років народження за версією WKO.

Представники Чернігівської області, під керівництвом тренерів Кожинової Юлії Петрівні  (тренер вищої категорії, 2 дан) та Шубенка Віктора Івановича (тренер вищої категорії, 3 дан) гідно виступили на Чемпіонаті у Львові. Наша команда повернулась з медалями.

Золото, серед дівчат 2007-2008 років народження у ваговій категорії до 40 кг, виборола Любчикова Дарія (тренер Кожинова Ю.П.).

Бронзовими призерами стали Чуйко Єлизавета (серед дівчат 2003-2004 років народження у ваговій категорії до 40 кг, тренер Кожинова Ю.П.) та Маміконян Едмонд (серед юнаків 2001-2002 років народження у ваговій категорії 55-60 кг тренер Шубенко В.І.).

До відома. Кіокушинкай карате є одним з найсильніших видів східних єдиноборств. Система навчання в Кіокушинкай заснована на взаємопов'язаних принципах і формах тренувань: кіхон, ката, тамешиварі і куміте, які пронизані медитативної практики. Вони доповнюються спеціальними вправами і тестами, що сприяють виробленню високої кондиції і сильного духу.

 Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вітає юних призерів та їх наставників з чудовими результатами!

Назад