Анонси
 
 
 

 

Назад

Команда радіоаматорів Чернігівщини вперше стала абсолютним чемпіоном!

У березні-квітні цього року відбулися чемпіонати України з радіозв`язку  на коротких хвилях телеграфом, телефоном та телетайпом.

 У змаганнях взяли участь  36 колективних та  213 індивідуальних радіостанцій з 21 області України та м. Києва.

Команда радіоаматорів Чернігівщини вперше в історії незалежної України стала абсолютним чемпіоном , виборовши перші місця у всіх трьох змаганнях!

Ми впевнено йшли до цієї мети: у  2015  році у нас було 5-е місце у телеграфному, 3-є  у телефонному  і 2-е у телетайпному чемпіонатах.  У 2016 році вже  відповідно два перших місця і друге.  І ось нарешті довгоочікувана перемога – ми абсолютні чемпіони України з радіозв`язку на коротких хвилях!

Цього року у складі команди перемогу виборювали  27 спортсменів з області, серед них 6 майстрів спорту України та СРСР, 8 кандидатів у майстри спорту України  та 6  мають перший розряд. 

Під час змагань 9 спортсменів підвищили свій рівень, виконавши нормативи кандидата у майстри спорту України, 1-го та 2-го розрядів.

Молодь не відстає від  ветеранів. Віковий проміжок становить 60 років – від майстра спорту СРСР Козаченка Олександра Давидовича 1944 р/н з Прилук  до першорозрядниці  Косиченко Карини 2004 р/н  з Носівки, яка, до речі, разом із своєю подругою по команді Аліною Буцан, цього разу вперше виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України. Також норматив КМСУ вперше підкорився Юрію Хорту з Прилук.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації вітає переможців з високими досягненнями  та бажає нових успіхів у радіоспорті!

 

За інформацією Чернігівського обласного відділення

Ліги радіоаматорів України        

 

Назад