Анонси
 
 
 

 

Назад

У Ніжині відновили традицію урочистих проводів юнаків до армії

У Ніжині, 24 квітня, урочисто проводжали юнаків до лав Збройних сил України. Ця подія - завжди хвилююча і водночас урочиста. Для призовників – вона знаменна початком служби у Збройних силах України, а для батьків - це почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир та спокій рідної землі.

Крім рідних та близьких, привітати юнаків зібрались заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник управління культури і туризму Валерій Примаченко, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Тетяна Бассак, голова ГО «Спілка ділових жінок» Тамара Стратілат, представники військкомату, вихованці дитячої музичної школи та дитячого садочка, демобілізовані із зони дій в АТО.

Протоієрей Михаїл Якубів благословив призовників, побажавши, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та вручив їм обереги – іконки. Ігор Алєксєєнко у своєму виступі наголосив, що сьогодні поновлено давню традицію урочистих проводів призовників до лав Збройних сил України, побажав юнакам бути гідними нащадками своїх предків, нагадав, щоб вони пам’ятали, що їх завжди чекатимуть вдома, у рідному місті.

До вітальних слів приєдналися вихователі та виїхованці ДНЗ, які порадували присутніх своїми яскравими виступами.

Сьогоднішні призовники були головними героями свята, а завтра всі, як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми солдатами.

За інформацією виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Назад