Анонси
 
 
 

 

Назад

У липні 2017 року розпочинає роботу Молодіжний спортивно-патріотичний табір «Січ» у смт Сосниця, Сосницького району Чернігівської області.

Захід проводить Сосницька районна молодіжна громадська організація Спортивний клуб «Анти» за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Мета проекту – підвищення рівня національної свідомості, патріотичного духу молоді, любові до своєї країни, знань з військової справи та медицини, формування навичок здорового способу життя та подолання негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі, створення духовної основи для розвитку дітей та молоді, навчання загальнолюдським нормам та цінностям, ознайомлення з традиціями та звичаями народу та закріплення знань про козацтво.

В рамках проекту для учасників будуть проведені: експрес курс в історію українського козацтва, заняття з основ військової справи та медицини, лекції та тренінги з основ здорового способу життя; зустрічі з духовним наставником, священиком для підвищення морально-духовного рівня, заняття з розвитку особистості. Вік учасників – 14-18 років.
У таборі планується три зміни:
1-10 липня 2017 року
11-20 липня 2017 року
21-30 липня 2017 року

Детальніша інформація про проект за тел. 0978289042 – Марта, 0978683301 – Євген Приходько (Сосницька районна молодіжна громадська організація Спортивний клуб «Анти»).

Назад