Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбулася зустріч з багатодітним родинами та дружинами загиблих в зоні АТО Козелецького району

Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш під час робочого візиту до Козелецького району вручила чотирьом багатодітним сім’ям в смт. Козелець та одній багатодітній сім’ї в смт. Десна сертифікати на отримання побутової техніки та меблів, придбаних за кошти обласного бюджету в рамках виконання Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2016 року, з метою підтримки багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей. Діти з багатодітних родин отримали солодкі подарунки.

В Деснянській гамназії Ніна Лемеш разом з представником громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Наталією Бушніною, заступником голови Козелецької райдержадміністрації Вірою Жидковою та завідувачем сектору з питань сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Іриною Члевик зустрілися за «круглим столом» з дружинами воїнів, загиблих в зоні АТО, що виховують дітей. Дружинам були вручені подарунки та квіти, дітям – солодощі. Ніна Лемеш проінформувала присутніх про діючі програми в області, зокрема щодо можливості оздоровлення дітей шкільного віку, а також матерів з дітьми дошкільного віку в оздоровчих закладах України та за кордоном.

Дружини озвучували проблемні питання. В ході обговорення надавались консультації для їх вирішення.

Представник громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Наталія Бушніна розповіла про роботу організації та запропонувала проводити частіше неформальні зустрічі та спілкування для сімей, загиблих воїнів в зоні АТО.

Директор Департаменту Ніна Лемеш зустрілась з головою Деснянської об’єднаної територіальної громади Юрієм Осташевським. Під час зустрічі було обговорено питання реалізації сімейної, молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту на території громади, а також можливості надання кваліфікованої та методичної допомоги з боку Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Назад