Анонси
 
 
 

 

Назад

Багатодітні родини Талалаївського району отримали подарунки

16 березня голова Талалаївської районної державної адміністрації Анатолій Дупа, заступник голови райдержадміністрації Лариса Шевченко та завідувач сектору сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ніна Луценко зустрілися з багатодітними родинами району.

Як правило, багатодітні родини потребують допомоги у вирішенні побутових питань, покращенні умов проживання, здійсненні ремонту тощо. Тому в рамках виконання Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2016 року за кошти обласного бюджету для багатодітних сімей району, в яких виховується 5 і більше дітей, придбано меблі та побутову техніку з метою покращення соціально-побутових умов проживання даної категорії сімей.

Тепер у родині Сидоренків з Понір, у якій виховується п’ятеро дітей, з’явилось двоярусне дитяче ліжко, а у багатодітній сім'ї Огіїв з Липового - нова пральна машина.

Подружжя Огіїв Вадим Миколайович та Олена Володимирівна виховують двох донечок Яну і Ірину та трьох синів Івана, Євгена і Дмитра. Старші діти вже дорослі: Яна – студентка, Іван – випускник Липівської школи. А у родині Цілини Вячеслава Миколайовича та Сидоренко Людмили Віталіївни підростає п’ятеро козаків: Олександр, Станіслав, Владислав, Даніель і Святослав, старшому 11років, а молодшому - 2.

Всього в районі налічується 112 багатодітних сімей, в яких зростає 364 діток. В тому числі у 86 сім'ях виховується по троє діток, у 16 сім'ях - четверо дітей, у 9 сімей - п'ятеро дітей, шість діточок виховує 1 сім'я.

За інформацією Талалаївської райдержадміністрації

Назад